Search found 27 matches

P: ručica mjenjača ala JoyFast, metalna mat nikl, made in HR

Prodajem ručicu mjenjača izrađenu prema JoyFast najmanjem modelu: http://rev9autosport.com/media/catalog/product/cache/1/image/2ebe3f9af00f8fff3d7b5d435f231925/k/n/knob_thumb.jpg Izrađena je od željeza i zaštićena matiranim niklom. Ima 314 g. Koristio sam ju kraće vrijeme. Koristio bi ju i sada, ali...

Čestitam.

Kad se traži realna cijena, auto se proda bez problema. Istu cifru dao za svoju prije 3 godine dok su ostale bile >4500..

tu bijelu ili sličnu toj vidio na hreliću prije par godina, prodavala se za >5k €.. uglavnom, smijeh od auta..

Paaaa, jos prije 2-3 mjeseca u nekoj il temi napisao da pripremam narudzbu za prosinac kad ce biti popust.. Koliko sam dobio pm-a od tada? Nula.. I kaj bi ja sad trebao, vuc svakog za rukav jel ti treba kaj? A i organizacija tog grupnog baja vam je smijesna, sve nesto iz vedra neba.. Slozite neke te...

Paypal je najjeftiniji ako platis u eur, a ne da paypal odradi koverziju.. Banka plati eur prem ilu i odradi konverziju..

MEni racun bio 352 ojra, banka platila 352 ojra (visa preko paypala) i odradit ce konverziju u kune prema rba.hr tecaju.. Sutra stizu seleni.. :)

jel otišla narudžba?

Meni treba sitnica od njih, onaj mali nazubljeni valjak za štelanje kočnica..

Da, ista priča i kod mene.. Još mi nisu ni kopču za tepih dali, tek su ju dali kad sam im rekao da piše na webu ili mi je tip pri narudžbi rekao da dolazi uz tepih..

A najgore je kaj su bogu iza nogu, na drugoj strani grada..

Haha jebate, ja sam od njih uzeo tepihe prije 3 godine i isto krivo skrojii vozacev.. Dao im stari da naprave po njemu..

Pa kolko krivih moraju napraviti da shvate da su oni.. u krivu..

:lol:

Pozdrav ekipa. U potrazi sam za svojom miaticom. Jedna mi je izmaknula i sad se opet bacam na istraživanje one prave. Vidim da nitko prije nije komentirao ove tri: 1. http://www.njuskalo.hr/auti/mazda-mx-5-miata-1.6-03g-savrsenom-stanju-ime-kupca-prodajem-oglas-18527571 2. http://www.njuskalo.hr/au...

Go to advanced search

cron