Ja se niti ne želim prisjećati koliko sam svojevremeno para potrošio tražeći miatu i obilazeći dobar dio Hrvatske. Na kraju sam ju i kupio u Županji, obilazeći i Osijek (i tamo gledao par njih), javni bilježnik u Županji nije radio subotom pa smo i to dva puta išli simo tamo Osijek-Županja. Uglavnom polezeći iz ZG samo taj dan sam na put potrošio dobrano više od soma kuna. Ne želim se ni prisjećati ostalih uzaludnih putešestvija u godinu i nešto koliko sam tražio uglavnom uredan primjerak.
Sad će Bagi reći: Barem si vidio domovine... :lol:

bagi wrote:bar si vidio domovine...

...ja vidio samo auto arbanas iznutra :twisted:
Je, tak je najbolje, al košta malkice više, skoro nebitno :twisted:

Nazalost prodana mazda.. :( posao ne dopusta da je cesto vidim i nije to vise imalo smisla.. kroz godinu dvije uzimam NA pa cu bit ponovo u miata obitelji..
Ex. 1856FC mx5 NB FL
BMW E30 325i m50b25
Renntech Crossfire srt6
300c srt8

A čuj, treba ga pogledat.
Da ga je dobiti za 900-1000 eura, nije bitno koliko je raskašetan, dobar je kao projekt, još prodaš hardtop i imaš auto za 400-500 eura...

Joj, odmah se iznerviram... kaze ful oprema a nema klimu... naravno da nema jer niti jedan twin nema klimu al nemoj mi onda pisati da je ful oprema i nemoj pisati da ima rezerni kotac prave dimenzije jer 16" jedva felga stane u bunker a gumu mozes jedino ko ogrlicu oko vrata staviti...

No dobro... svak po svome...

Salsoul-mx5 wrote:A čuj, treba ga pogledat.
Da ga je dobiti za 900-1000 eura, nije bitno koliko je raskašetan, dobar je kao projekt, još prodaš hardtop i imaš auto za 400-500 eura...
Strah me malo da je auto dobro udaren, ako je onda će bit skup projekt... Trenutno mi baš treba auto koji je bar u takvom stanju da može proći tehnički.

Jel imaš kakvu ideju šta bi mogao uzeti do 10000 kn tek tolko da vozi :-D

Zvao sam ja za dijelove hahaha.. samo za nasmijat se.. servo pumpa i letva 3000 kn me tražio, a za krov je rekao da ga treba malo uredit ali ide za 4500.. rekao sam da ću razmislit jer nisam onaj koji kritizira.. ili paše ili ne paše.. ali ovo je smijeh.. i rekao je preko telefona da je bio lupljen sto se vidi i preko slika