#212
pavich wrote:sad gledam, pa mi nije nešto najjasnije - 1.9 motor?
a imam negdje u podsvjesti da sam vidio nekoć prije i na mobileu par komada koja su imala navedenu istu motorizaciju...

o čemu se tu radi?
U npr. Njemačkoj se NBFL/VVTI verzija 1.8 motora, iako ima isto 1840 ccm, vodi kao 1.9. Ne pitaj, nema smisla :-D
NOW: čekam ND
OLD: NC RC 2.0 mit alles - #BlackBetty (ZG0504AS)
OLDER: 2x NB 2001 1.8 crvena - Sepet(ić) TNG / Sepet(ić)

#214
Goldin wrote: I još nešto, profil guma je malo viši pa gume malo stružu kod skretanja, to mi je rekao jedan gospodin koji je bio pogledati moju a prije toga je vozio tu crvenu dok je bila u Zagrebu.
Originalni amortizeri zamijenjeni Bilstein-gewindama vjerojatno zbog toga gume stružu.
Na ove felge ide 205/45 R16

#216
Pisalo je u oglasniku još prije godinu dana da je lakirana...već se godinu dana prodaje.

I BTW. lijepo nam se predstavi u novim članovima, ili si nas samo došao uvjeravati kako je ona Sport limited eto najbolja kupnja trenutno.

#217
U svakom slucaju neki ljudi su podivljli sa cijenama NBa, pa treba pricekati da im dopizdi godinama prodavati, a kupca nema sa tim suludim cijenama. Ona unakazena naljepnicima je ok, ali realno vrijedi 5000 za koliko je i kupljena prije mjesec dana. Jos mi nije jasno cemu one nalje. Seljo tjuning
Bolje biti malo lud, nego malo pametan!
Miata NB 2005-2008
Boxster S, 2009-2016
Miata NB 2016-

#218
Goldin

lijepo se predstavi u novim članovima, ili si nas samo došao uvjeravati kako je ona Sport limited eto najbolja kupnja trenutno.
tako je ! ...nemoj da moram sankcionirat postove za fake ass editione :twisted:
DIJELOVI NA i NB
miata 1.6 NA turbo
mx5 1.8 NB turbo

0915829719

#219
Imate pravo, ljubitelj sam sportskih klasika, oldtimera i u potrazi za miatom prve ili druge generacije. Ovaj forum mi je najbolji izvor informacija osim toga vidim da u njemu sudjeluju pravi majstori-znalci koji bi mi u bliskoj budućnosti mogli biti od velike pomoći što se tiče održavanja miata ljubimca.

#220
sportive wrote:... osim toga vidim da u njemu sudjeluju pravi majstori-znalci koji bi mi u bliskoj budućnosti mogli biti od velike pomoći što se tiče održavanja miata ljubimca.
Image
NB 1.8 EMG "Berta" z klimom

#221
Goldin wrote:I BTW. lijepo nam se predstavi u novim članovima, ili si nas samo došao uvjeravati kako je ona Sport limited eto najbolja kupnja trenutno.
sportive nije vlasnik tog auta - štoviše, pogledao ga je i nema neko osobito pohvalno mišljenje o stanju auta.
NOW: čekam ND
OLD: NC RC 2.0 mit alles - #BlackBetty (ZG0504AS)
OLDER: 2x NB 2001 1.8 crvena - Sepet(ić) TNG / Sepet(ić)

#223
Angažirao danas vozilo vučne službe, stručnjaka za ispravnost i procjenu rabljenih vozila, prešli 600 kilometera (naravno i sve to platio) a rezultat teško razočaranje :(
Zaista ne razumijem te prodavatelje preko raznih oglasnika (čast izuzecima): molim da u oglasima ne opisuju novo vozilo nego u kakvom je stanju vozilo sada. Neka napišu npr. gume dotrajale, sjedala uništena, kočnice neispravne, akumulator na izdisaju, nije u voznom stanju.... a ne da se kupac uvijek iznova mora igrati detektiva.
Od kontaktiranih jedino je ponuda vlasnika plave turbo potpuno korektna i transparentna.
Ako netko od registriranih članova ima na prodaju očuvanu i ispravnu MX-5 NB FL može ovdje istaknuti svoju ponudu ili na PM
cron