P: Sparco Sprint + Custom Nosaci

#1
Pozdrav ljudi, prodajem Sparco Sprint sic potpuno nov u savrsenom stanju koristen kakvih 300-400 km u autu, s custom izrađenim bottom mount fiksnim nosačima.

Nosači su profesionalno rađeni s custom nosačem za belt buckle, te plastificirani u crno. moguće je sic nagnuti prema naprijed da bi se došlo do kopči za hardtop ili očistilo/usisalo iza i ispod sica. Specificno za MX-5.

Moguće i zasebno nosači/ sic. Evo slike sica u autu, pasao je savrseno, jedno 2 centimetra vise mjesta za glavu s njim.

Prodajem jer sam prevelik za njega.

Sic : 190 €
Nosaci: 60 €


Image

Naravno, ako je netko zainteresiran sve poslikam detaljno.

#3
nosaci ti ne trebaju taj sic pase na oem railove samo ih modificiras malo ,tako sam ja sebi slozio to ti daje najnizu poziciju sjedenja, a da ostaje komfor klizanja oem klizaca :)
DIJELOVI NA i NB
miata 1.6 NA turbo
mx5 1.8 NB turbo

0915829719

#4
miataoldschool wrote:nosaci ti ne trebaju taj sic pase na oem railove samo ih modificiras malo ,tako sam ja sebi slozio to ti daje najnizu poziciju sjedenja, a da ostaje komfor klizanja oem klizaca :)
Na OEM railovima je pozicija sjedenja dosta visa nego kad je ovako slozeno.

#5
aku su fiksni nosaci slazem se nema nize pozicije sjedenja a ako su klizni nosaci i jos da je nize od oem onda svaka cast tebi ili majstoru ko je to radio ,volio bi vidjet par slika nosaca/klizaca :) :D
DIJELOVI NA i NB
miata 1.6 NA turbo
mx5 1.8 NB turbo

0915829719

#6
Ma ja imam dva šalunga Momo, a neda mi se previše zajebavat a pošto auto vozimo i ja i Irena poželjno je da je pomičan sic.

Izgleda da cu ipak trebat nekaj kemijat sa original nosačima
AUTOSERVIS TUREK

Tel:01 66 71 050

www.automehanicar.hr

#7
dacho wrote:Ma ja imam dva šalunga Momo, a neda mi se previše zajebavat a pošto auto vozimo i ja i Irena poželjno je da je pomičan sic.

Izgleda da cu ipak trebat nekaj kemijat sa original nosačima
Pardon, totalno sam previdio post :x Fiksni su nosaci, ali su slozeni tako da se sic moze otkopcat i nagnuti prema naprijed kako bi se moglo lako skinuti i staviti hardtop te pocistiti ispod sica. :)

#8
miataoldschool wrote:aku su fiksni nosaci slazem se nema nize pozicije sjedenja a ako su klizni nosaci i jos da je nize od oem onda svaka cast tebi ili majstoru ko je to radio ,volio bi vidjet par slika nosaca/klizaca :) :D

Fiksni su :-D Ali bottom mountani. Danas budem ih skinuo sa sica vjv pa bacim koju fotkicu. :smt006

#9
to sam si i mislio :-D ja sam na svojoj modificiro oem klizace da mogu složit najnizu poziciju mogucu uz komfor klizanja ,zajebano al se da :)
DIJELOVI NA i NB
miata 1.6 NA turbo
mx5 1.8 NB turbo

0915829719

#10
miataoldschool wrote:to sam si i mislio :-D ja sam na svojoj modificiro oem klizace da mogu složit najnizu poziciju mogucu uz komfor klizanja ,zajebano al se da :)
Jesi li ih slozio direktno na nosace, ili si stavljao jos jedan ''plate'' koji se prvo naserafi na nosace, pa onda na sic?

#11
ne ne direkt ,suvozaceva strana je picin dim ali najveci ses je vozac ...budem piknuo koju fotku da vidis ....time dobis poziciju nizu nego sa oem sicom i do vrha gornje cijevi kaveza taman mjesta da kad kacigu stavis 8)
DIJELOVI NA i NB
miata 1.6 NA turbo
mx5 1.8 NB turbo

0915829719
cron