Hello miata fans,
just wanted to say a BIG hello. We wish blue sky without clouds.
Bagi: thanx for your post and greetings on our forum @ http://www.miata.hu/forum
Hi all! Our club will have a season-ending meeting on 12th/13th September. I takes place at Kakucs-ring. Do you guys intrested? If so, we can manage to have translated program.
Cheers, gram
Hungarian MX-5 Klub
Cheers, gram
Hungarian MX-5 Klub
hm, prez, pravica, frx? hangover 2? neki laganini le trashing 2015?
tko nie bio te godine gore, uf... dernek je bio, al doslovno, ko onaj film hangover... boca vina, u hotelu, cca 30kn (sad mozda je bila i 50, al opet, totalno nista). tj jasno vam je kak su svari... eskalirale brzo, da kvotam populani meme
tko nie bio te godine gore, uf... dernek je bio, al doslovno, ko onaj film hangover... boca vina, u hotelu, cca 30kn (sad mozda je bila i 50, al opet, totalno nista). tj jasno vam je kak su svari... eskalirale brzo, da kvotam populani meme
Ja sam taj vikend u Budimpešti tako da ću sigurno proći
I will be that weekend in Budapest, so I'd like to visit your meet, can you put meeting program here ?
I will be that weekend in Budapest, so I'd like to visit your meet, can you put meeting program here ?
Ah Gergej je uspio postati, super, dakle ja sam na većini njihovih mitinga u zadnje dvije godine, kako sam sa dosta članova dobar prijatelj, a sa nekima i u poslovnom odnosu. Anyway staza Kakucs Ring je mala staza super za Miate, prošle godine sam bio tamo u dva navrata. To je prvi dan, drugi je u planinama Mecsek, znači oko Pečuha, to nam je za povratak.
Dakle bilo bi super da idemo, možemo krenuti u petak navečer, pa Budimpešta zezancija, subota staza itd.
Dakle bilo bi super da idemo, možemo krenuti u petak navečer, pa Budimpešta zezancija, subota staza itd.
il presidente
NB Yellow 2004.-2005.
NB FL 2005.-2007.
NB Yellow 2004.-2005.
NB FL 2005.-2007.