Re: P: Motor 1.6 101kkm, 2000.g. + getriba, agregati, most i

bagi wrote:
nik wrote:
max666 wrote:Dobio sam uz getribu još jedan motor, pa prodajem nešto od ovoga:
1) Motor 1.6 2000, 101kkm u odličnom stanju 500€
2) Motor 1.6 2001, 205kkm motor je još u autu, može se probati 300€
3) Getriba 205kkm, ispada iz prve - 50€ (još u autu)
4) Prednji most, vilice, itd (od auta sa 101kkm)
5) Agregati s motora
A jel imaš klimu za Bagija? :-D
gle ja bar imam mx5

ti imas durex kondome
Ahaaa, ali ravnajući se po tvom klimatoznom stavu imati mx-5 bez klime je kao imati kondome bez kurca.

miataoldschool wrote:uuuuu, pocelo je pocelo.....kokice su spremne :-D
Neznam ko je veci retard ti koji se tome smijes ili nik koji potencira klimatsku raspravu u svakom topicu. Ono ustase i partizani su koli k prema ovom.
Ili je to samo meni retardirano, neznam mozda ja to ne kuzim. Ovo je jedan od liberalnijih foruma i zato mi se sviđa, ali imam osjecaj da ste/smo svi u nedostatku normalne rasprave malo pretjerali s tim klimama, ono kog boli kita vise, nbfl bez klime je prodana i netreba je vise glorificirati. Ajd da stanemo tome na kraj dok je vrijeme.
Zato ljepo sljedeci put dodite na miting pa mozemo uzivo zajebanciju o klimi, al mislim da ovo na forumu ne vodi nikuda dobro.

ovaj vikend sam u badklein... ,ali sljedeci moze kafica,neznam ko je tu tard ali da je zabavno kad nik/bagi pocnu raspravu...je ,da se razumijemo ja neam niti protiv nik-a ni bagija nis dapace smatram da je bagi spaljen na dobar nacin te nik iz par razgovora također ok lik.

puno je ekipe kaj se tak porijecka po forumima pa kad se nađu kod bille,kafi..su najbolji frendovi,tak da ova rasprava nije nis drugo osim zajebancije,bar meni.
DIJELOVI NA i NB
miata 1.6 NA turbo
mx5 1.8 NB turbo

0915829719

frx1 wrote: Zato ljepo sljedeci put dodite na miting pa mozemo uzivo zajebanciju o klimi, al mislim da ovo na forumu ne vodi nikuda dobro.

frx u pravu si.

nik sori kaj te prcam, evo moze pivo na mene na sljedecem meetu

bagi wrote:
frx1 wrote: Zato ljepo sljedeci put dodite na miting pa mozemo uzivo zajebanciju o klimi, al mislim da ovo na forumu ne vodi nikuda dobro.

frx u pravu si.

nik sori kaj te prcam, evo moze pivo na mene na sljedecem meetu
Jebate, pa ja mislim na tebe, reko znam koliko ti je klima bitna, pa priupitah u prvom postu jel ima klima za Bagija? I sad opet nije dobro :shock: A i malo zajebancije nije na odmet, pa nije ovo forum o nuklearnoj fizici i budućnosti svemira! Ovo je forum koji jednostavno poznaje samo dvije vrste ljudi: one s klimom i one bez :lol: :lol: ;)
A pivo moze uvijek :) A i sad mi je jasno zašto oni bez klime piju više... otkad imam klimu bas sam zakazao po tom pitanju... :lol:

miataoldschool wrote:ovaj vikend sam u badklein... ,ali sljedeci moze kafica,neznam ko je tu tard ali da je zabavno kad nik/bagi pocnu raspravu...je ,da se razumijemo ja neam niti protiv nik-a ni bagija nis dapace smatram da je bagi spaljen na dobar nacin te nik iz par razgovora također ok lik.

puno je ekipe kaj se tak porijecka po forumima pa kad se nađu kod bille,kafi..su najbolji frendovi,tak da ova rasprava nije nis drugo osim zajebancije,bar meni.
Ak makneš Bagija, Nika i Klimu - kaj ostane? Više ni Klima nije Klima bez Bagija i Nika. :smt008

drito i onda meni neko pise da ovo nije zajebancija....moze pifa,kafa sljedeci vikend momci da uzivo uvjerimo frx-a da bu te se još i grlili :)

:smt008
DIJELOVI NA i NB
miata 1.6 NA turbo
mx5 1.8 NB turbo

0915829719

miataoldschool wrote:drito i onda meni neko pise da ovo nije zajebancija....moze pifa,kafa sljedeci vikend momci da uzivo uvjerimo frx-a da bu te se još i grlili :)

Nije problem, vis kak vas covjek lako nagovori da platite rundu :-D

miataoldschool wrote:drito i onda meni neko pise da ovo nije zajebancija....moze pifa,kafa sljedeci vikend momci da uzivo uvjerimo frx-a da bu te se još i grlili :)

Jer to je posve logično, Bagi i ja smo komplet. On ima miatu bez klime :( , a ja u autu imam klimu bez miate :( . Samo zajedno možemo dosegnuti zvjezde ;)