Prodajem svoju...

Evo, imam neku drugu kombinaciju, nemam mjesta, itd, pa bi bilo poželjno da se riješim jednog auta, pa koji bude prvi ...

Uglavnom, moja miata je 2000 godište, sa 97000 kilometara - u mom vlasništvu je od 2004-e...
Napravljen je veliki servis, ali nije promjenjena pumpa vode, kablovi su novi i servisirana je redovito, te su na njoj gume koje imaju oko 4000km...
Ima novi senzor radilice, te je i pol bobine promjenjeno.

Od opreme ima: stakla na struju, centralno, klima-anlage, reg do 15.06.10. itd...

Auto ipak ima 10 godina, znači nije kao nov, ima par znakova svakodnevnog korištenja, bez obzira šta više od dvije godine nije u intenzivno vožen.
Npr. kvačilo je već u trećoj dobi, ima vani par crta, krov ima par pukotinica na rubovima..

Cijena je 7000 eura, bez korekcija.
Image

Image

guud lak sa prodajom

btw kak si regu dolje montiro?

ps
ode i dio bleka, shmrc...
<---- prodajem oglasni prostor --->

Za regu sam uzeo najobičniji L-profil, dve rupe odozdola branika, i dvije sitne na rub tablice...

Nadam se da neću prodat auto i da ću nešto iskombinirati da ostane...

btw tamo na auti.hr pod kontakt ima broj mobitela!?! sta si odusto od ne-mobiteliranja :D
<---- prodajem oglasni prostor --->

Salsoul-mx5 wrote:
bagi wrote:btw tamo na auti.hr pod kontakt ima broj mobitela!?! sta si odusto od ne-mobiteliranja :D
Da, naćerali me...
Sok, nevjerica, konsternacija u publici! :-D

Sretno nam s prodajom i iznalazenjem alternativnih varijanti za zadrzavanje Miata :smt006

Sasa
NOW: čekam ND
OLD: NC RC 2.0 mit alles - #BlackBetty (ZG0504AS)
OLDER: 2x NB 2001 1.8 crvena - Sepet(ić) TNG / Sepet(ić)

maurich wrote:Čitam i ne vjerujem... :shock: :shock: :shock:

Nadam se da će se pojaviti neko drugo rješenje...
Najvjerojatnije će naići drugo rješenje, ali imam priliku samo takvu, koju bi bilo šteta propustit, tako da ne smijem ništa štediti...

Tako da ustvari nema bojazni... ;)

bagi wrote:ajd zini kakvu priliku? neka retro pila il?
Da, jedan jako lijepi 450SL, europska verzija.
Već duže vrijeme žudim za V8 pod haubom, njegovim beskompromisnim momentom i zvukom...
Vidjet ćemo...

I njegovom potrošnjom vjerovatno:)...Istina V8 sa kompresorom u mome slučaju može biti jako addictive. Samo dobro izračunaj da li to novčano možeš podnijeti s obzirom koliko se voziš. Šestak je više value for money, radi manje potrošnje, a i dobiješ skoro pa jednako dobar zvuk. Ja svoje aute kupujem samo sa srcem, nikako sa glavom, ali onda mogu dati dobar savjet za one koji su malo prizemljeniji.
il presidente
NB Yellow 2004.-2005.
NB FL 2005.-2007.

Ma imam kombinaciju ovakvu: ako miata ode, ostaje coupe, koji mi može bit za svaki dan, a SL samo za suho vrijeme, s tim da ću onda na coupe-u riješit te neke stvari koje me smetaju kao, nova boja, neke sitnice u unutrašnjosti itd . - da bude odličan.
Ako coupe ode, onda je miata za svaki dan a SL opet za lijepo vrijeme.

Upoznat sam sa potrošnjom, tu ništa ne mogu previše, jedino ugradit plin.
U ovih par zadnjih godina sam stvarno upoznao stare mercedese, tako da mi je još jako malo stvari nepoznato, tako da, šta se tiče dijelova i održavanja, ne bi trebao imati nikakvih pretjeranih problema i izdataka.
Npr. SL ima isti zadnji i prednji most kao linija W114/115, puž volana je isti kao od W123, ručni mjenjač od 240 dizlo je isti kakav se ugrađuje na 280SL..
Potrošne stvari kao diskovi, pločice, remenje su smješno jeftini u usporedbi npr. sa mazdom, jedino u karter ide 8lit. ulja i treba 8 svjećica, ionako ide mineralno...
Svi dijelovi unutrašnjosti, tipo nove obloge sjedala, vrata, krov, se mogu dosta jeftino kupiti na ebayu, jer tih autiju u americi ima dosta.

Uglavnom, pripremljen sam.

Hehe :) poznato mi je :) ajd sretno s kupnjom :)

tako ja planiram visit US i uzet si Priusa (hibrid i to.. :) ) al sve se bojim da cu se doma vratit sa Caddilacom :) hehe
Miata NB 1.8is Icon
Vespa GT200

Možemo se rugat slovencima, ali oni nemaju nikakva državna davanja na hibride, dok kod nas se dere nemilosrdno na račun elokoške osvješćenosti, bilo da li želiš hibrida ili se vozit na plin...
Pa tako, nema druge nego put aamerike.

Stvarno bilo bi malo šteta, kad se moraš smucat po USA, da dopelješ priusa, da ne shvatiš krivo, to je hvale vrijedan čin, kao i imati volje za takav potez, s obzirom kako "blagonaklono" država gleda na to...
Ali kad si već tamo...
Image