Re: Jedna nova u oglasniku

Bakini wrote:
17.07.20. 06:56
cak bih je uzeo iznad one s malo km radi 1.8 lsd, abs i ne srebrene je boje 😅
I morat ces gledati tu drugu jer srebrna iz Opatije je upravo prodana, odnosno da budem malo konkretniji - kupljena :)

(Btw, vidio sam oglas prije nego tvoj komentar tu na forumu, cisto da ne bi bilo da sam ti ju namjerno "oteo". A i mislim da bi ti se prodala do sljedeceg tjedna....)

Inace, pozdrav svima, novi na forumu, upravo napravio svoje prve kilometre s Miatom..... :)

narimiran wrote:
17.07.20. 13:44
Bakini wrote:
I morat ces gledati tu drugu jer srebrna iz Opatije je upravo prodana, odnosno da budem malo konkretniji - kupljena :)

(Btw, vidio sam oglas prije nego tvoj komentar tu na forumu, cisto da ne bi bilo da sam ti ju namjerno "oteo". A i mislim da bi ti se prodala do sljedeceg tjedna....)

Inace, pozdrav svima, novi na forumu, upravo napravio svoje prve kilometre s Miatom..... :)

Cek jesi ozbiljan :D hahahahhaha jebenti posao i ne mogucnost odlaska :D jesi je bas uzea ili
Mazda MX-5 NB Icon - ST-3140-S

narimiran wrote:
17.07.20. 13:44
Bakini wrote:

Haha. Brutalno
Bolje biti malo lud, nego malo pametan!
Miata NB 2005-2008
Boxster S, 2009-2016
Miata NB 2016-

Bakini wrote:
17.07.20. 14:08
Cek jesi ozbiljan :D hahahahhaha jebenti posao i ne mogucnost odlaska :D jesi je bas uzea ili
Ne bih se salio s takvim stvarima jer ne bih volio ni da mene netko tako zafrkava ;)

Bas uzeo uzeo. Placena, prepisana na mene, otpeljao ju doma.

Sretno u potrazi!
A posto vidim da si vec pitao kako "unaprijediti" Miatu - pusti 1.6, gledaj si neki 1.8 ;)

kurje_oko wrote:
8.09.20. 09:32
Pozdrav svima na forumu,

molim za pomoć,
planiram po prvi puta kupiti MX-5, NB, budžet je do 6000 eura.
ima li tko informaciju o https://www.index.hr/oglasi/mazda-mx-5/oid/2460981 ili možda o nekoj drugoj NB za taj iznos.
U što izvornijem obliku bez preinaka i intervencija.
Hvala i pozdrav
Tomislav
S obzirom da je moja mozes dobiti info iz prve ruke, štoviše čak ju i pogledati.
😉
Miata NB 2005-2008
Boxster S, 2009-2016
Miata NB 2016-

miataoldschool wrote:
8.10.20. 10:41
Bivša ncejka od kolege Ponsa sa foruma ,nakon njega uzeo ju je decko u Gorici ..lijep primjerak
Pozz svima, evo kratki osvrt na ovu "lijep primjerak" - Auto je u globalu izuzezno loš, limarijski cijeli za lakiranje. Nekada vozio na plin što se nigdje ne spominje..
Unutrašnjost potrošena sa nekolicom detalja koji fale..itd itd..
Eto da nekome skratimo muke, ugl zaobići u širokom luku.

Luco69 wrote:
27.11.20. 09:11
miataoldschool wrote:
8.10.20. 10:41
Bivša ncejka od kolege Ponsa sa foruma ,nakon njega uzeo ju je decko u Gorici ..lijep primjerak
Pozz svima, evo kratki osvrt na ovu "lijep primjerak" - Auto je u globalu izuzezno loš, limarijski cijeli za lakiranje. Nekada vozio na plin što se nigdje ne spominje..
Unutrašnjost potrošena sa nekolicom detalja koji fale..itd itd..
Eto da nekome skratimo muke, ugl zaobići u širokom luku.
Začkoljica je uvijek u cijeni. Jeftino i dobro obično ne ide skupa. I slazem se da ta NC nije nesto posebno, ali cijena je prilagođena tome. Doduše ono u opisu "super stanje" mu je suvišno😄. Mene osobno više smeta kad se nabrije cijena, a auto je loš.
Miata NB 2005-2008
Boxster S, 2009-2016
Miata NB 2016-

Ovo mi je prva objava na forumu pa ovim postom pozdravljam miata forumaše.
Nakon 2 godine slinjenja za nbfl generacijom polako dolazim u mogucnost da kupim jednu. Pronasao sam los primjerak na facebook marketplaceu objavljen jos u drugom mjesecu (tamo ne pišu nikakve informacije, a slike kao da ih i nema tako da nema potrebe da stavim link). Znam gdje je parkirana pa sam danas malo bolje pogledao stanje i slikao. Evo album: http://imgur.com/gallery/BiRY7JV
Vlasnik traži 25000kn.
Auto nije vožen več dosta dugo, sigurno otkako je oglašen, nema registraciju, boja treba obnavljanje svugdje osim na hardtopu i na vratima, na slikama se vidi stanje s ruzinom (drugu stranu nisam uspio slikat al stanje je znatno bolje). Pretpostavljam da hardtop prokišnjava zbog one ljepljive trake. Tu su i loši pokušaji popravaka na prednjem braniku Prije par mjeseci jedna guma bila je izdušena a sad nije. Nisam siguran al mislim da je vlasnik tu i tamo preparkira. Kočnice su pune ruzine.
U oglasu piše da je auto u voznom stanju tako da motor valjda radi ali pitanje je koliko dobro nakon toliko sjedenja.

Sudeći po slikama trebam li bježat od ovoga ili još ima šanse za popravak te ruzine ako dam to nekome tko zna što radi? Cijena je suluda ali zanima me mišljenje koliko bi vi tržili uz sve nedostatke. Moja je ideja od 40 000kn skinut 15 000kn za lakiranje i ruzinu, 1000kn za registraciju, ostali popravci...
Na kraju mi je cilj da auto bude uredan a da ne potrošim sve skupa preko 40 000kn kao što idu druge miate po njuškalu.
Ispričavam se za ovako puno teksta ali morao sam se raspisat kad u oglasu ništa ne kaže o autu.