sta bi se zezo, trebalo mi je malo da progledam
Re: Jedna nova u oglasniku
#961<---- prodajem oglasni prostor --->
Moderators: Marko8, mcclarion, miataoldschool, Inkspot, pavich
sta bi se zezo, trebalo mi je malo da progledam
I morat ces gledati tu drugu jer srebrna iz Opatije je upravo prodana, odnosno da budem malo konkretniji - kupljena
narimiran wrote: ↑17.07.20. 13:44I morat ces gledati tu drugu jer srebrna iz Opatije je upravo prodana, odnosno da budem malo konkretniji - kupljena
(Btw, vidio sam oglas prije nego tvoj komentar tu na forumu, cisto da ne bi bilo da sam ti ju namjerno "oteo". A i mislim da bi ti se prodala do sljedeceg tjedna....)
Inace, pozdrav svima, novi na forumu, upravo napravio svoje prve kilometre s Miatom.....![]()
Haha. Brutalnonarimiran wrote: ↑17.07.20. 13:44I morat ces gledati tu drugu jer srebrna iz Opatije je upravo prodana, odnosno da budem malo konkretniji - kupljena
(Btw, vidio sam oglas prije nego tvoj komentar tu na forumu, cisto da ne bi bilo da sam ti ju namjerno "oteo". A i mislim da bi ti se prodala do sljedeceg tjedna....)
Inace, pozdrav svima, novi na forumu, upravo napravio svoje prve kilometre s Miatom.....![]()
Ne bih se salio s takvim stvarima jer ne bih volio ni da mene netko tako zafrkava
S obzirom da je moja mozes dobiti info iz prve ruke, štoviše čak ju i pogledati.kurje_oko wrote: ↑8.09.20. 09:32Pozdrav svima na forumu,
molim za pomoć,
planiram po prvi puta kupiti MX-5, NB, budžet je do 6000 eura.
ima li tko informaciju o https://www.index.hr/oglasi/mazda-mx-5/oid/2460981 ili možda o nekoj drugoj NB za taj iznos.
U što izvornijem obliku bez preinaka i intervencija.
Hvala i pozdrav
Tomislav
Pozz svima, evo kratki osvrt na ovu "lijep primjerak" - Auto je u globalu izuzezno loš, limarijski cijeli za lakiranje. Nekada vozio na plin što se nigdje ne spominje..miataoldschool wrote: ↑8.10.20. 10:41Bivša ncejka od kolege Ponsa sa foruma ,nakon njega uzeo ju je decko u Gorici ..lijep primjerak
Začkoljica je uvijek u cijeni. Jeftino i dobro obično ne ide skupa. I slazem se da ta NC nije nesto posebno, ali cijena je prilagođena tome. Doduše ono u opisu "super stanje" mu je suvišnoLuco69 wrote: ↑27.11.20. 09:11Pozz svima, evo kratki osvrt na ovu "lijep primjerak" - Auto je u globalu izuzezno loš, limarijski cijeli za lakiranje. Nekada vozio na plin što se nigdje ne spominje..miataoldschool wrote: ↑8.10.20. 10:41Bivša ncejka od kolege Ponsa sa foruma ,nakon njega uzeo ju je decko u Gorici ..lijep primjerak
Unutrašnjost potrošena sa nekolicom detalja koji fale..itd itd..
Eto da nekome skratimo muke, ugl zaobići u širokom luku.