P: original radio iz NB FL
#1Čistio garažu, odavno stavio drugi radio u auto ( godinama tražio neki dobule pin da ne bude nakaradan i da se lijepo uklopi), pa ako netko pati za originalnim i ničim drugim, tu sam...

Moderators: Marko8, mcclarion, miataoldschool, Inkspot, pavich

Nebi niš rekao da nema OGROMNE tipke C L O C Knik wrote:Jedno pitanje, kako namještaš sat? Ja imam isti i meni je baš lijep za miatu, samo ne znam kak namjestiti sat...
Jesmcclarion wrote:Nebi niš rekao da nema OGROMNE tipke C L O C Knik wrote:Jedno pitanje, kako namještaš sat? Ja imam isti i meni je baš lijep za miatu, samo ne znam kak namjestiti sat...
Super, sad ima onaj stari look. Inače stari vlasnik je rekao da je zainteresiran za kupnju ako i kada budeš prodavao.Maxx1 wrote:Roštilj je od prije dva tjedna opet na autu!
BREAKING NEWS!!!bojan wrote:Super, sad ima onaj stari look. Inače stari vlasnik je rekao da je zainteresiran za kupnju ako i kada budeš prodavao.
sash wrote: BREAKING NEWS!!!
Padne i meni cesto na pamet Druga
Sasa
Nije mi prodaja u planu.bojan wrote: Super, sad ima onaj stari look. Inače stari vlasnik je rekao da je zainteresiran za kupnju ako i kada budeš prodavao.
We'll be in touchsash wrote:BREAKING NEWS!!!bojan wrote:Super, sad ima onaj stari look. Inače stari vlasnik je rekao da je zainteresiran za kupnju ako i kada budeš prodavao.
Padne i meni cesto na pamet Druga
Sasa