Jedno pitanje, kako namještaš sat? Ja imam isti i meni je baš lijep za miatu, samo ne znam kak namjestiti sat...

nik wrote:Jedno pitanje, kako namještaš sat? Ja imam isti i meni je baš lijep za miatu, samo ne znam kak namjestiti sat...
Nebi niš rekao da nema OGROMNE tipke C L O C K :smt046
EX: ZG-3979-Ah

mcclarion wrote:
nik wrote:Jedno pitanje, kako namještaš sat? Ja imam isti i meni je baš lijep za miatu, samo ne znam kak namjestiti sat...
Nebi niš rekao da nema OGROMNE tipke C L O C K :smt046
Jes :shock: :lol:

Ja sam razmišljao staviti 2din od NBFL u svoju, ali s obzirom na niske cijene novih 1din radija, koji ipak imaju usb konektor i čitaju mp3, ne isplati mi se previše platiti tako nešto.

Koliko tražiš uopće za radio?

Ovih dana sam blizu Ri, pa bi se možda mogli i dogovoriti. :)
Ex. NB 1.8, Brilliant Black, ZG-8884-AA

Maxx1 wrote:Roštilj je od prije dva tjedna opet na autu! :D
Super, sad ima onaj stari look. Inače stari vlasnik je rekao da je zainteresiran za kupnju ako i kada budeš prodavao.
il presidente
NB Yellow 2004.-2005.
NB FL 2005.-2007.

bojan wrote:Super, sad ima onaj stari look. Inače stari vlasnik je rekao da je zainteresiran za kupnju ako i kada budeš prodavao.
BREAKING NEWS!!! :)

Padne i meni cesto na pamet Druga :-D

Sasa
NOW: čekam ND
OLD: NC RC 2.0 mit alles - #BlackBetty (ZG0504AS)
OLDER: 2x NB 2001 1.8 crvena - Sepet(ić) TNG / Sepet(ić)

sash wrote: BREAKING NEWS!!! :)

Sasa

prodas autobus, onih 1000eura od hotela i eto pimped NA
<---- prodajem oglasni prostor --->

bojan wrote: Super, sad ima onaj stari look. Inače stari vlasnik je rekao da je zainteresiran za kupnju ako i kada budeš prodavao.
Nije mi prodaja u planu.:)
Miata mi se sviđa, ionako je imam kao drugi auto, tako da mi manjak prostora u njoj nije problem. Nadam da je još dugo neću prodati.

Mislim još uložiti u nju, pragovi i lakiranje slijedeće godine, a i motor treba malo srediti...
Ali može je doći vidjeti, ako napravimo neki susret uz kavu u Zg. :smt023

Jedini auto zbog kojeg bi Miatu možda prodao je Toyota MrS, ali pošto je dosta skuplja, mislim da neće biti ništa od toga.

Nego maurich, koliko tražiš za radio? :)
Last edited by Maxx1 on 5.07.13. 11:38, edited 1 time in total.
Ex. NB 1.8, Brilliant Black, ZG-8884-AA

sash wrote:
bojan wrote:Super, sad ima onaj stari look. Inače stari vlasnik je rekao da je zainteresiran za kupnju ako i kada budeš prodavao.
BREAKING NEWS!!! :)

Sasa
We'll be in touch ;)
Gas, niža, plot, hiža.

ZG-1337-GG