Miata nb kopce za krov

Pozz ekipa. Planiram zamijeniti tvrdi krov s mekim pa trazim dijelove kopci za soft top, znaci konkretno trebaju mi oni strikeri za koje se kace kopce soft topa. Ako netko ima nek se javi. 098 562 023. Isto tako trebam jos neke lajsne i dijelove interijera pa mozemo neki aranzman sloziti ako netko ima neku miatu za dijelove. Lp Dalibor.

Re: Miata nb kopce za krov

Brža varijanta: naruči s ilmotorsport.de, cijene nisu pretjerane...

Kod nas još možeš gledati po auto otpadima, ali razgovore ugodne s ekipom koja ih drži ne bih poželio niti najgorem neprijatelju :-D
NOW: čekam ND
OLD: NC RC 2.0 mit alles - #BlackBetty (ZG0504AS)
OLDER: 2x NB 2001 1.8 crvena - Sepet(ić) TNG / Sepet(ić)

Re: Miata nb kopce za krov

Hahahhahaha. Sve istina. Zvao autootpade, nista nemaju a ljubazni su toliko da izgubis volju za zivotom nakon 5 sekundi pricanja s njima. Na kraju sam narucio sve sa autolink.uk. , koristene strikere, izgledaju odlicno, i jos neke nove dijel9ve za kopce, one metalne gumbe sta zakace kopcu i drze je u zatvorenoj poziciji i one plasticne kapice. Sve oko 300 kuna, s tim da je dostava pola iznosa. Super stranica za koristene dijelove, ima cak i nekih novih dijelova, za stvarno bagatelu. Samo da je dostava povoljnija. Mozda nekome posluzi moje iskustvo, znaci autolink.uk, imaju dosta rabljenih i nesto novih dijelova za miate, toyote, honde itd. Sad jos samo da uspijem sloziti krov. Morat cu jos negdje naci onu lajsnu ispod vjetrobrana, vanjsku, to nemaju trenutno a ne daje mi se bas 500-700 kn za komade plastike. Ako netko ima ili zna gdje ima nek javi, ista je i za NA I NB.