P: MX-5 NBFL 1.8i Sport

Pozdrav,

nakon 3 godine druženja s MX-5 došlo je vrijeme za promjenu. Iako mi se žao rastati od MX-5, nema više kuda s njom, a nažalost ni dovoljno vremena. U 3 godine sam napravio manje od 10.000 km, ali sam u svim tim km guštao ko malo prase :)

https://www.njuskalo.hr/rabljeni-auti/mazda-mx-5

Auto je servisiran kod Irene, a Miataoldschool ga je uređivao (poliranje, nano keramički premaz) pa možete i kod njih provjeriti o kakvom autu se radi. Bilo bi lijepo kada bi došao u dobre ruke - kod nekog tko će paziti na auto i ne ubijati ga (barem sam ga ja tako tretirao).

za sve detalje, slobodno zovite.

jdz

Re: P: MX-5 NBFL 1.8i Sport

Ti si drugi vlasnik?
Jel taj auto možda jedno vrijeme prije par godina tako negdje 2015/2016 "visio" u Planinskoj kod Uniqa osiguranja...?
NOW: čekam ND
OLD: NC RC 2.0 mit alles - #BlackBetty (ZG0504AS)
OLDER: 2x NB 2001 1.8 crvena - Sepet(ić) TNG / Sepet(ić)

Pozdrav,

ja sam vlasnik od 2018, a prethodni vlasnik je bio iz Dugog Sela, a auto je držao parkiran u garaži u Ježevu. Prvi vlasnik je bio u Samoboru. Po tome ispada da sam ja treći, iako nisam išao provjeravati.

Često se krećem po Planinskoj ali se ne sjećam da sam viđao ovakvu Mazdu. Iako sam negdje vidio na jednoj fotki istu ovakvu ali s drugom ZG registracijom. I postoji još jedna ovakva u Rijeci. To je sve što sam uspio iskopati u HR.

BTW, u boji Crystal Blue je proizvedeno svega 3.600 komada tijekom 2001 i 2002 godine. Sve su NBFL

Jdz

akisruk wrote:
13.04.21. 05:16
Ima jedna i u Bjelovaru, koliko se sjećam po slikama na facebook-u.
Sve u svemu lijep primjerak, osobno ju ne bi prodao bilo kome. :-D
Je, ta je moja. Koliko znam prvo je bila u Rijeci kod bojana pa onda u Zagrebu kod stiva.

Ova sad u oglasu je onda druga i ima još neka navodno razbijana 1.8 koja se oglašavala u Varaždinu jedno vrijeme. To su sve za koje ja znam u HR. U starom oglasu od moje je pisalo isto da ih je samo tri (https://www.njuskalo.hr/auti/mazda-mx-5 ... as-9386817).

Jako lijep primjerak inače, jdz. Nadam se da će ju ugrabiti isto miataš/ica.