P: MX-5 NC 1.8i 2006 Challenge (oglas iz usluge)

#1
Pozdrav ekipa,

Ovo je oglas iz usluge trenutnom vlasniku automobila kojega sam upoznao, te pregledao automobil.
Oglas dostupan na sljedećim linkovima:
1. https://www.njuskalo.hr/auti/mazda-mx-5 ... s-35805733
2. https://www.index.hr/oglasi/mazda-mx-5- ... id/3155005

Tekst oglasa:
Proizvodnja kraj 2006.g.,a prva registracija 2007.g.,kupljen u HR. Vozilo je sada kod drugog vlasnika, a oba gospodina su je garažirali i koristili kao drugo auto...povremeno za gušt. Kilometraža originalna, moguća provjera po broju šasije na tehničkom, redovno servisirana (ima servisnu knjigu i oba ključa),nove gume, ima ful opremu i dodatni paket sa kožnim sjedalima šta nije praksa kod ovog modela i vjerojatno ih više ni nema u HR sa ovakvom opremom. Nikakvi "tuninzi" ni dorade nisu rađene na vozilu, cijela je u originalu. Nema hard top, a platneni krov je kao novi i sve brtve su odlične...ne propušta vodu. Vozilo bez karambola, bez ruzine... ukratko, stanje 10/10 i ne zahtjeva nikakva dodatna ulaganja. Uz vozilo dodatno dobijete pripadajuće H&R opruge, ali ih stavite na vozilo, potrebno ih je atestirati. Zamjene ne dolaze u obzir, isključivo prodaja. Za više detalja nazovite broj u oglasu ili posjetite naš prodajni salon.

Osobno sam pogledao i provozao automobil te mogu potvrdit da se zaista radi o besprijekorno očuvanom primjerku.
Automobil prodaje njegov drugi vlasnik u čijem je vlasništvu zadnje 3 godine te je isti zadužio servisni centar "AS Teo" i gos. Vlade Perića da ga zastupa u prodaji. Kao što je napisano u oglasu auto je uredno održavan te garažiran cijelo vrijeme i bez obzira što se malo vozio sve je uredno mijenjano po servisnim intervalima.
Cijena Automobila je kao što je navedena u oglasu 9.590€ s time da je za članove kluba koji su ozbiljni moguća korekcija iste.

Kontakt osoba je gosp. Vlade Perić dostupan na broju: 091/200-9015
Samo se u ratu isplati bit promašen slučaj ;)
cron