Ljudi razmsljam na mahove vec skoro godinu dana o kupnji Miate NA pa onda NB (NA mi je masu ljepsa ali sta ces kad ih nema tj vidim samo onu Turbo iz Zageba kompletno preradjenu ali od toga sma odustao lagnao, nisam iskusan vozac auta takve konjaze a nisma bas ni za utrke iako b bilo sigurno dobro malo probat aliistovremeno i dosta straši pa ipak mao zdrav razum prevladao - a i mehanicki sam totalni noob pa ne znam nist ao odrzavanju takvog auta. Po izgledmi jeinace super i rado bi ga imao ali... )
A sad sam se nekako i odlucio na kupnju, pred kraj ljeta

, dojadilomi samo gledat po interntu i gubit vrijeme na to.
Problem je sto ne znam bas najnaj kupovat polovne , a u voznji je nemrem bas kak usporedit s nekime pogotovo kad prvi put vozim neki auto. (nisma vozio 5 mazda miata). Inace u voznji me nije nesto posebno odusevio za prvi put u Miati al velim nemre se za prve voznje stec dojam sve je t bilo po gradu malo skretanja pod 90 par zavojcica itd
Sad su mi za oo zapele dvije (unace ciljam samo na 1,8 nekako)
https://www.index.hr/oglasi/mazda-mx-5- ... id/1260453
Danas u Bjelovaru je rpobao malo vozit alinista strasno. Morao bi vise puta voziriti da skuzim kakav je za voznju. Trenutno vozi ysarisa i niz jedan zavojiti brijeg brz se spustim tim yarisom kad se zurim (cca 100km/h), nego so sam se sad spustio tom miatom 90km/h. Al u krug ide stvarno dobro ono skroz u krug ko po tranicama bolje od Yarisa :d
E sad covjek kaze da je ima mjesec dana iz istog smo grada veli cura nece vozit tu mazdu, veli da je lupljena s prednje strane, u oglas pise da nem ahrdje dobro nisma j anaso bogzna sta al ima nekih znakova na nekim srednim mjestima. Reko je da je auto lupljen s prednje strane bio, kompletan je prefarban ali ne bas najkvalitetnije ima curaka neikih itd. Ja ga svakako mislim dat majstoru na pregled prije ali ne znam bas kojemu . I sta veli gazda curi ulje na semringu, mislim da je reko semeringu radilice. E sad, ja ne znam nist o d tome pa... ne znam ni koliko je potencijalni troska, ne znam koje su sadasnje posljedice za sma auto, ni potenciajalne buduce posljedice ako se ne popravi Krov je kao nanovo tapeciran ali kao treba postelati gumu jer oce uc koja kap negdje na pregibu ako prska kisa tako. Inace ne izgleda tak lose iznutra ni izvana. Za vozit isto nisam primijetio da je sta lose ali orao bih to vise testirat da znam, sutra cu jos jendom testirat malo po obilaznici na 150km/h barem (ak povuče dotle

) Ne znam nisma pametan, ja bi samo imo Miatu

Da nije neki raspad teski da ne moram svako malo s nom kod majstora (da jegu oejdnom dovest u dobro stanje npr) i da nema kompromitirana vozna svojstva.
Vlasnik veli da mu nije hitno prodat i da mu je 26.500 zadnja zadnja cijena ma kakve ja kvarove naso kod majstora
Druga koja se nudi u blizini je ova super zvuci sto je rvi vlasnik, jako malo kilometara ako su stvarni,ako je sve tako jako dobro i presao bih preko ove ruzne krem boje u unutrasnjosti
https://www.njuskalo.hr/auti/mazda-mx-5 ... s-25613541
MOLIM komentirajte savjetujte - ili PONUDITE .
Molim vas komentirajte dal znate koju od tih, i koju boljeprpeorucate, ja bi samo sto prije kupio al da se ne sjebem bas s izborom