jel možda netko zna nešto o ovom autu?
nisam ga isao gledati, ali u oglasniku je najmanje 2g i u medjuvremenu je ako se ne varam ispoliran, znam da je prije cca 2g cijena bila 6900e + racunaj na trenutnu cijenu da jos imas trosak registracije.
ZG-1800-NB
Ja sam ga prvi puta u oglasniku vidio 2010.
Sasa
Sasa
NOW: čekam ND
OLD: NC RC 2.0 mit alles - #BlackBetty (ZG0504AS)
OLDER: 2x NB 2001 1.8 crvena - Sepet(ić) TNG / Sepet(ić)
u toj temi je riječ i o NC i o NB..DarioZg wrote:ne, u toj temi je rijec o NC, a ova iz tvog oglasa je NB
mislio sam da mislis na onu iz oglasa koji je pobrisan, vidim spominju tamo nekih 50k km, tako da nisam siguran da li je u pitanju ista s obzirom da ova ima 83k km u oglasu vec jako dugo.
Jedino sto je crvena boja nezahvalna za odrzavanje, stalno treba glancat
Jedino sto je crvena boja nezahvalna za odrzavanje, stalno treba glancat
ZG-1800-NB
Imao sam 2 takve, nisam primijetio da je nesto posebno nezahvalna za odrzavanje...DarioZg wrote:Jedino sto je crvena boja nezahvalna za odrzavanje, stalno treba glancat
Sasa
NOW: čekam ND
Ako misliš da je crvena nezahvalna za održavanje, probaj kupiti crnu.
Crvenu je lakše održavati nego tamno plavu poput tvoje, ili kao druge tamne boje.
Ova crvena se već dugo vrti po oglasniku, ali je imala previsoku cijenu.
Sad je cijena realnija, pa bi je vrijedilo pogledati.
Kupce odbija i činjenica da je prodaje auto kuća, iako to ne mora biti minus, očito nije friško iz uvoza.
Crvenu je lakše održavati nego tamno plavu poput tvoje, ili kao druge tamne boje.
Ova crvena se već dugo vrti po oglasniku, ali je imala previsoku cijenu.
Sad je cijena realnija, pa bi je vrijedilo pogledati.
Kupce odbija i činjenica da je prodaje auto kuća, iako to ne mora biti minus, očito nije friško iz uvoza.
Ex. NB 1.8, Brilliant Black, ZG-8884-AA
Imao sam crveni auto, izgleda super kad se opere, ali brzo "izblijedi" tako da ga moras svako malo prat ako zelis da izgleda kao nakon pranja, srebrna je najbolja za ove koji nemaju volje stalno glancat auto
Mene kod ove crvene brine sto najmanje 2g stoji, pitanje je da li se bar povremeno upali i proveze, gume su vjerojatno za bacit, tako da tu treba racunat i na taj trosak.
Mene kod ove crvene brine sto najmanje 2g stoji, pitanje je da li se bar povremeno upali i proveze, gume su vjerojatno za bacit, tako da tu treba racunat i na taj trosak.
ZG-1800-NB
Taj auto stoji barem tri godine u tom salonu, pa ako se ne vozi adio druže ne samo gume nego i akumulator, alternator i dr.... dakle ima dosta uloga, ali to je i za očekivati, nije niti cjena koja je bila. Ako sam išta naučio o starijim autima je da traju i traju, ali pod jednim uvjetom: da ih često (skoro svakodnevno) voziš! Inače sve počinje rikavati jedno za drugim. I by the way, i crvena boja je super, ali živjela metalik srebrna 
Kada sam ja zvao za onu NC , onda mi je vlasnik napomenuo da ima ovu crvenu da garantira za Km,
Mozda je Km ok , ali dali je lupana to nitko nezna.
treba otici probat i nek da garanciju cca 3 mj, tek toliko.
Mozda je sve ok, tko zna.
Mozda je Km ok , ali dali je lupana to nitko nezna.
treba otici probat i nek da garanciju cca 3 mj, tek toliko.
Mozda je sve ok, tko zna.
Koliko znam Bojan ju je išao vidjeti. Napisao negdje review, ali mi se ne da traziti.
Rekao da se ugodno iznenadio stanjem.
Bolje biti malo lud, nego malo pametan!
Miata NB 2005-2008
Boxster S, 2009-2016
Miata NB 2016-
Miata NB 2005-2008
Boxster S, 2009-2016
Miata NB 2016-
Da, rekao je da izgleda ok, ali da treba raditi limariju, no ništa strašno. Ali mislim da ju nije vozio, što je ipak najvažnije za viditi o čemu se radi.Inkspot wrote:Koliko znam Bojan ju je išao vidjeti. Napisao negdje review, ali mi se ne da traziti.
kad si ti uzimao Sepetic TNG? ak se dobro sjecam tad je ova u oglasniku bila vec neko vrijeme...sash wrote:Ja sam ga prvi puta u oglasniku vidio 2010.
Sasa
<---- prodajem oglasni prostor --->