Nisam mislio da će taj trenutak tako brzo doći, ali nakon dvije godine druženja i vožnji, moram prodati svoju Miatu.
Kroz par mjeseci nam dolazi beba i u Miatu jednostavno nećemo svi stati.
Što znači da može ili stajati u garaži, ili je moram prodati.
S obzirom da mi nema smisla da auto stoji, a ja plaćam registraciju, prodajem je.
Nekada se jednostavno prioriteti i financije u životu drukčije poslože.
Dakle, Miata 1.8i 140ks, prijeđenih 170.000 km.
Auto ima klimu (jedan od rijetkih sa klimom u Hr), hardtop, Nardi volan, ABS, Torsen špera, stylebar, japanski Corn's auspuh, nosač prtljage, jednodjelna sjedala od FL modela i još puno tvorničke i dodatne opreme.
Veliki servis napravljen je pred 15.000 km, a mali (ulje, filteri) nedavno.
Prodaje se isključivo za gotovinu, bez zamjena za drugi auto jer drugi, odnosno prvi, već imam.
Evo linka na oglas:
http://www.njuskalo.hr/auti/mazda-mx-5- ... -11701108?
optimalan omjer cijene i kvalitete prodaje robu pa i u recesiji.. ovako ekspresno nisam vidio da se neki dvosjed prodao
.. kao ne mos prodat cabrio danas..
OS 333 IR
Dobro si napisao, kod prodaje je najvažniji optimalan omjer cijene i kvalitete.
Da sam tražio 500 e više (što je po meni realna vrijednost) puno bih je duže prodavao.
Bolje je staviti nižu cijenu i malo ili ništa spustiti, nego visoku pa čekati nekog da se dođe cjenkati.
Otišla je za onoliko koliko sam i tražio, 4000e.
Da sam tražio 500 e više (što je po meni realna vrijednost) puno bih je duže prodavao.
Bolje je staviti nižu cijenu i malo ili ništa spustiti, nego visoku pa čekati nekog da se dođe cjenkati.
Otišla je za onoliko koliko sam i tražio, 4000e.
Ex. NB 1.8, Brilliant Black, ZG-8884-AA
Prodala ti ju je klima i izgled - crna + stylebar + rostilj + FL sjedala
a i hardtop.
Kad ti dodje neki Miata njubi, onda ce vrlo cesto pitati za klimu i hardtop. Nijedno ne bi trebalo biti dealbreaker, ali ljudima je bitno i to je tako.
Sasa
Kad ti dodje neki Miata njubi, onda ce vrlo cesto pitati za klimu i hardtop. Nijedno ne bi trebalo biti dealbreaker, ali ljudima je bitno i to je tako.
Sasa
NOW: čekam ND
OLD: NC RC 2.0 mit alles - #BlackBetty (ZG0504AS)
OLDER: 2x NB 2001 1.8 crvena - Sepet(ić) TNG / Sepet(ić)
OLD: NC RC 2.0 mit alles - #BlackBetty (ZG0504AS)
OLDER: 2x NB 2001 1.8 crvena - Sepet(ić) TNG / Sepet(ić)
skoro sam i ja poklekao na tvoju zbog klime jer se sjecam da mi je falila dosta puta
.. to je cijena koja onoga ko zeli takav auto nece izuti iz cipela, cak i da ga izgustira brzo i za probu preko ljeta opet mu nece biti zao jer te pare moze uvijek povratiti..mislim da svaka Nb preko 5000€ ma u kakvom stanju nema puno sansi za prodaju.. kao ona crvena nbfl za skoro 10000€ .. moze imati 0 km iz salona ali pretjerano je
OS 333 IR
ovo se ne odnosi na NA koji mislim da ako je u izvrsnom stanju moze postici dosta vecu cijenu od NB jer je ipak kultni model..i ja bi osobno dao vise para za Na u izvrsnom stanju nego za Nb u istom jer Nb nece nikada postici taj status.. ali to je samo moje misljenje
.. s druge strane Ncfb ce dosta dugo drzati dobru cijenu po mom skromnom misljenju, mozda cak dozivi status Na.. samo ne znam da li je postojala i Nafl mozda?
OS 333 IR
ne bas u FL smislu (bubno bi da se sa NBFL taj FL poceo koristit, iako neki imaju i onu mk1, mk2.5 i sl nomenklaturu (pogotovo kad uzmes NC koji je ko fol im'o i FL i FL FL-a)), al npr 94 je izasla sa 1.8 motorom i bilo je par nekih speshl edishn-a i sl.IvanOS wrote:samo ne znam da li je postojala i Nafl mozda?
<---- prodajem oglasni prostor --->
ovo si odlicno reko,samo sto su za sada kod nas dvije takve i to ozbiljnije ali lijepo modificirane, moja crvena ljepotica i plava zvjerka od alfaludjaka,ostalo na osglasima je sve groblje sa kitanim spojlerima smjesnim aspusima itd.(PROVJERENO)...ali po meni ne isplati se prodavati takav auto jer vrijeme i trud i pare ulozene nikad neces izvuc van ,ali da postoji trziste za njega i velika interesiranost i na prvu pitanja jel to stari porsche itd to uvijek da , stoga ja svoju cuvam i mazim do oldtimerske dobi pa i duljeIvanOS Postano: 2.06.14. 20:41
ovo se ne odnosi na NA koji mislim da ako je u izvrsnom stanju moze postici dosta vecu cijenu od NB jer je ipak kultni model..
jer s godinama vrijednost i rijetkost ce joj rast pogotovo kod nas
DIJELOVI NA i NB
miata 1.6 NA turbo
mx5 1.8 NB turbo
0915829719
miata 1.6 NA turbo
mx5 1.8 NB turbo
0915829719
ja si tako pokusavam naci neki 205 GTI u top stanju.. cijene krecu od par tisuca eura ako je stanje ok pa te ljudi proglase ludjakom sto uopce gledas te "stare krame" kad za te pare dobijes " normalan" konfekcijski auto koji mozes prodat kasnije... ne upustam se vise u rasprave s njima jer nema smisla..
OS 333 IR